Beauty informatie

Gezichtsbehandeling.

bijons 16Bij Ons kan je ontsnappen, genieten en tot rust komen. Geniet van de unieke behandelwijze die wij gebruiken. Of je nu komt voor een verzorgende – of een huidverbeterende gezichtsbehandeling, wij zorgen voor een optimale ontspanning. Een behandeling waarbij jouw lichaam en geest tot rust komen. Daarom kiezen wij er Bij Ons voor om de behandeling uit te voeren in stilte.

De gezichtsbehandelingen zijn holistisch & resultaatgericht. 

Welke gezichtsbehandeling past bij jou?

We vinden het belangrijk dat je de gezichtsbehandeling krijgt die bij je past. We beginnen de gezichtsbehandeling daarom altijd met een intakegesprek.

Na het lezen van alle mogelijke gezichtsbehandelingen snappen wij dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Kies daarom een gezichtsbehandeling waarvan je denkt dat deze bij je past. Samen met jou bekijken wij dan of dit ook daadwerkelijk de gezichtsbehandeling is die geschikt is voor jouw huid.

Bindweefselmassage

Helemaal hot & trending zijn bindweefselmassage voor de huid, een workout voor je huid. Het is een intensieve massage techniek die het collageen stimuleert en de huidconditie verbetert. Er zijn nog heel veel andere voordelen te noemen:

  • Een betere doorbloeding van de huid
  • Vermindering van rimpels, littekens en fijne lijntjes
  • Het stimuleert de afvoer van afvalstoffen en vocht
  • Opnameverbetering van werkstoffen
  • Verbetering van de huidstructuur en huidteint

Wil je echt je huid een boost geven en een langdurig goed resultaat bereiken? Kies dan voor een kuur. Een kuur bestaat uit 1x per week een bindweefselmassage gedurende drie weken. Om het effect van de kuur te behouden is het raadzaam om je normale gezichtsbehandeling te upgraden met een bindweefselmassage.

Kom je voor een bindweefselmassage? Zorg dan dat je zo weinig mogelijk make-up op hebt, zodat wij niet veel tijd kwijt zijn aan de reiniging van de huid en ons kunnen focussen op de massage.

Upgrade your massage or facial. Heb je een keuze gemaakt? Vergeet niet om naar de upgrades te kijken om de behandeling helemaal aan te passen, zoals jij dat graag wilt.