Beauty informatie

Massage Bij ons in de Salon

Zin in een beauty behandeling Bij Ons?

Bij Ons kunt u ontsnappen, genieten en tot rust komen. Geniet van de unieke behandelwijze die wij voeren. Of je nu komt voor een verzorgende gezichtsbehandeling of een huidverbeterende gezichtsbehandeling, wij zorgen voor een optimale ontspanning. Een behandeling waarbij lichaam en geest tot rust komt. Daarom kiezen wij er Bij Ons voor om de behandeling uit te voeren in stilte.

Welke behandeling past bij mij?

We beginnen de behandeling daarom altijd met een intakegesprek. Na het lezen van alle behandelingen snappen wij dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Kies daarom een behandeling waarvan je denkt dat deze bij je past. Samen Bij Ons kijken wij of dit ook daadwerkelijk de behandeling is welke geschikt is voor jouw huid.

Bindweefselmassage

Helemaal hot & trending zijn bindweefselmassage voor de huid, een workout voor je huid. Het is een intensieve massage techniek welke het collageen stimuleert en de huidconditie verbetert. Er zijn nog heel veel voordelen te noemen:

  • Een betere doorbloeding van de huid
  • Vermindering van rimpels, littekens en fijne lijntjes
  • Het stimuleert de afvoer van afvalstoffen en vocht
  • Opnameverbetering van werkstoffen
  • Verbetering van de huidstructuur en huidteint

Wil je echt de huid boosten en een goed resultaat? Kies dan voor een kuur. Een kuur bestaat uit 1x per week een bindweefselmassage gedurende drie weken. Om het effect van de kuur te behouden is het raadzaam je normale gezichtsbehandeling te upgraden met een bindweefselmassage.

Kom je voor een bindweefselmassage? Zorg dan dat je zo weinig mogelijk make-up op hebt zodat wij niet veel tijd kwijt zijn aan de reiniging van de huid en ons kunnen focussen op de massage.

Upgrade your massage or facial. Heb je een keuze gemaakt? Vergeet niet om naar de upgrades te kijken om de behandeling helemaal te maken zoals jij dat graag wilt.