Zwangerschapsmassage info

Bij Ons Emily Massage

Wanneer je zwanger bent verandert er veel in je lichaam. Zorg daarom dat je tijd voor jezelf neemt, dit is dan ook extra belangrijk. Wat is er dan fijner dan een massage? Bij Ons in de salon kan dat! Omdat wij begrijpen dat je echt geen zin hebt om weer op je zij te liggen hebben wij gekozen voor een speciale tafel met een uitsparing voor de buik. Hierdoor voel jij je even helemaal gewichtloos en krijg je een heerlijk zwangerschapsmassage. Dat is toch precies wat jij nu graag wilt?

Tijdens een zwangerschap kun je ook last krijgen van een aantal kwaaltjes zoals vermoeidheid, last van je rug, bekken of nek, je slaapt minder goed etc. Dit zorgt allemaal voor stress. Wij masseren je stress weg. Het heeft een positieve invloed op je lichaam. Als je geen klachten hebt is het ook heerlijk om even te ontspannen met een zwangerschapsmassage.

Mag ik altijd gemasseerd worden tijdens de zwangerschap?

Nee en dat is de reden waarom wij altijd beginnen met een intake. Zo weten wij of je gemasseerd mag worden en waar wij rekening mee kunnen houden. Samen overleggen we welke gedeelte van je wat extra aandacht nodig heeft die dag.
Het allerbelangrijkste is dat jij je helemaal veilig en ontspannen voelt Bij Ons. Daarom is een intake formulier ook extra belangrijk.

Ik ben speciaal opgeleid in het geven van zwangerschapsmassages.

De massage

Afhankelijk van welke massage je hebt gekozen, beginnen wij de behandeling met een ontspannen voetenbad. Op deze manier kom jij al tot rust voordat de massage is begonnen.

De voeten worden ook uitgebreid gescrubt.

Na het voetenbad gaan we rustig richting de tafel. Op de massagebank lig je op je buik. Samen kijken we of je goed ligt en of het gat in de bank groter of kleiner gemaakt moet worden.

Wanneer je helemaal goed en ontspannen ligt, starten we met de massage. Wij maken gebruikt van verwarmde olie, dit geeft een extra ontspannend effect.

** Een zwangerschapsmassage is het perfecte cadeau voor je jezelf of te geven aan iemand die zwanger is.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
Kerstmis Bij ons Schoonheidssalon Haarlem
Decoratie Schoonheidssalon Haarlem

Vier de Kerst Bij Ons

Reiniging
(Fruitzuur) Peeling
Bindweefselmassage
Verwijderen onzuiverheden
Verven Wimpers
Verven wenkbrauwen + epileren
Harsen Bovenlip
Oogmasker
Handmasker
Masker
Massage nek | schouders | arm

90 min | €115,-

Incl. Kerstcadeau t.w.v. €12,50