Zwangerschapsmassage info

zwangerschapsWanneer je zwanger bent verandert er veel in je lichaam. Zorg daarom dat je tijd voor jezelf neemt, dit is dan ook extra belangrijk. Wat is er dan fijner dan een massage? Bij Ons in de salon kan dat! Omdat wij begrijpen dat je echt geen zin hebt om weer op je zij te liggen hebben wij gekozen voor een speciale tafel met een uitsparing voor de buik. Hierdoor voel jij je even helemaal gewichtloos en krijg je een heerlijk zwangerschapsmassage. Dat is toch precies wat jij nu graag wilt?Tijdens een zwangerschap kun je ook last krijgen van een aantal kwaaltjes zoals vermoeidheid, last van je rug, bekken of nek, je slaapt minder goed etc. Dit zorgt allemaal voor stress. Wij masseren je stress weg. Het heeft een positieve invloed op je lichaam. Als je geen klachten hebt is het ook heerlijk om even te ontspannen met een zwangerschapsmassage.

Mag ik altijd gemasseerd worden tijdens de zwangerschap?

Het antwoord is: Nee. Dat is de reden waarom wij altijd beginnen met een intake. Zo weten wij of je gemasseerd mag worden en waar wij rekening mee kunnen houden. Samen overleggen we welke gedeelte van je wat extra aandacht nodig heeft die dag.
Het allerbelangrijkste is dat jij je helemaal veilig en ontspannen voelt Bij Ons. Daarom is een intake formulier ook extra belangrijk. Ik ben speciaal opgeleid in het geven van zwangerschapsmassages.

Zwangerschap massage Bij ons in de SalonWat kan ik verwachten tijdens de massage?

Afhankelijk van welke massage je hebt gekozen, beginnen wij de behandeling met een ontspannen voetenbad en een voetenscrub. Op deze manier kom jij al tot rust voordat de massage is begonnen.Na het voetenbad gaan we rustig richting de tafel. Op de massagebank lig je op je buik. Samen kijken we of je goed ligt en of het gat in de bank groter of kleiner gemaakt moet worden.Wanneer je helemaal goed en ontspannen ligt, starten we met de massage. Wij maken gebruikt van verwarmde olie, dit geeft een extra ontspannend effect.

** Een zwangerschapsmassage is het perfecte cadeau voor je jezelf of te geven aan iemand die zwanger is.

Bij ons in de salon

Lieve Klanten,

Het is eindelijk zover. Bij Ons heeft een nieuwe salon.

De nieuwe locatie bevindt zich op slechts 1 min loopafstand van de Helmlaan.

Op de contactpagina staat een routebeschrijving naar de nieuwe locatie.

Liefs, Emily