Pam

Hi! Mijn naam is Pam en ben nu al ruim 15 jaar werkzaam in het mooie kappersvak. Ooit ben ik begonnen als stagiaire bij Rob Peetoom, waar ik veel heb mogen leren en waar vooral mijn passie voor het kappersvak is gegroeid. Ik wist een ding zeker dit is het vak waar ik blij van word! Na 10 leerzame jaren ben verder gegaan en begonnen bij Knippenduss waar ik 4 jaar werkzaam ben geweest. Toch was er altijd dat idee in mijn achterhoofd; wat als ik dit voor mezelf ga doen? En daar sta ik dan inmiddels trots op BijOns de salon waar iedereen zich direct thuis kan voelen en waarin wij erg gedreven zijn en kwaliteit voorop staat.
 
Mensen met een lach de deur uit zien gaan, dat is toch wel het mooiste aan ons vak!

Emily

Hoi! Mijn naam is Emily Wemer en ik ben 34 jaar oud.

Een aantal jaar ben ik de trotste eigenaresse geweest van Beautyduss. Het werd tijd om mijn horizon te verbreden en een nieuwe stap te zetten. Hier zijn we dan! Bij Ons is een plek waar iedereen zich thuis voelt! Bij Ons kun je terecht voor ontspannende en huidverbeterende gezichtsbehandelingen maar ook voor massages en zwangerschapsmassages.

Waar je ook voor komt, ontspanning en een warm gevoel is waar wij voor staan!

Sharon

Hi! Mijn naam is Sharon, 33 jaar oud.

Na jarenlange ervaring in het geven van babymassage en kinderyoga wilde ik een mooie toevoeging. Bij Ons ben ik gespecialiseerd in het geven van zwangerschapsmassages.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
Kerstmis Bij ons Schoonheidssalon Haarlem
Decoratie Schoonheidssalon Haarlem

Vier de Kerst Bij Ons

Reiniging
(Fruitzuur) Peeling
Bindweefselmassage
Verwijderen onzuiverheden
Verven Wimpers
Verven wenkbrauwen + epileren
Harsen Bovenlip
Oogmasker
Handmasker
Masker
Massage nek | schouders | arm

90 min | €115,-

Incl. Kerstcadeau t.w.v. €12,50